Beachfront Apartmanok

Foglalás

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *

Minimum 2 éjszaka foglalható!

Elérhetőség

Különleges luxus apartmanok

Exkluzív Aparthotelünk Balatonfűzfő négy csillagos Föveny strandján található. Az északi parton egyedülálló módon az apartmanok közvetlen Balaton parti-, délnyugati fekvésűek. Minden apartmanhoz külön kulcsos parkoló tartozik a bejárat előtt. A vendégeknek nem kell belépőt fizetni a strandra, külön ajtón, kulccsal történik a bejutás. Minden apartman terasza (10 m²) a Balatonra néz. Minden ablakon szúnyogháló van.

A maximum 5 fős apartmanok kényelmesek, de nem tágasak (35-40 m²). Leginkább két-három gyermekes családosoknak-, vagy két baráti párnak ajánljuk! Az apartmanok kétszintesek és nyitott terűek. A felső szint három ággyal-, TV-vel és egy kis fürdőszobával van felszerelve. Az egész emelet nyitott, zárható hálószobák nincsenek. Az alsó részen található az előszoba, egy fürdőszoba, wc és az amerikai konyhás nappali, terasz kapcsolattal. Az apartman fel van szerelve kihúzható kanapéval, két személyes teljes értékű-, nagyon kényelmes ággyal, sík képernyős televízióval, műholdas mozi- és nemzetközi csatornákkal, valamint ingyenes wifi-vel. Az apartmanokban szállodai szintű felszerelés található komplett konyhával, Nespresso kávéfőzővel, teljes körű fürdőszobai felszereléssel, mosógéppel. A teljes berendezés prémium minőségű (ágyak, ágyneműk, matracok). Minden apartman légkondicionált.

A zárható folyosóra felhozhatóak a Balatonon használt fürdőmatracok, játékok. Megérkezés előtt elküldjük Önöknek a külső, utcai bejárati ajtónál található kulcstartó trezor számkódját, így 15:00 óra után a kulcsok bármikor felvehetőek önállóan is.

Fövenyfürdő Föveny strand:

Az északi part egyik legszebb strandja 14000 m²-en-, nagy játszótérrel-, vízi csúszdával- és a Balatonra épített vízi játszóparkkal várja Önöket. A négy csillagos családbarát strand területén külön kis gyermekek részére, homokos sekély fürdőrész lett kialakítva. A fürdő területén a Tó vendéglő, valamint egyéb meleg konyhás éttermek, kávézók, fagylaltozó és kisbolt is található.

A közelben található egy színvonalas reggelizőhely, a Katica pékség (5 perc), a Balaton egyik legjobb Olasz étterme, a Spoon Mercato (10 perc), Kerekes Pince, a BalatoniBob Szabadidőpark, a Balaton Uszoda és a Balaton Csillagvizsgáló.